Opinia Timisoarei

Masina rasturnata, dupa ce s-a izbit de un cap de pod pe soseaua Timisoara – Lugoj. Soferita era bauta. Foto

TIMIS. Accident grav vineri dupa-amiaza pe DN6, pe sensul de circulatie catre Timisoara.

CITESTE SI: Motociclist izbit de o masina langa Timisoara. Manevra interzisa facuta de sofer

O soferita care circula pe soseaua care leaga Lugojul de Timisoara a pierdut controlul volanului intr-o curba in localitataea Izvin. Masina a iesit de pe sosea si s-a izbit de un cap de pod si s-a rasturnat.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei si ambulantei, femeia fiind preluata de salvare si dusa la spital.

O femeie, in varstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe DN6, dinspre orașul Recas inspre municipiul Timisoara, iar in localitatea Izvin, intr-o curba la stanga a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila si a intrat în coliziune cu un cap de pod. In urma impactului a rezultat ranirea femeii. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: In urma testarii cu aparatul etilotest, politistii au aflat ca soferita bause inainte de a urca la volan, dispozitivul indicand o valoare de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Exit mobile version