Opinia Timisoarei

Masina infipta sub un tir pe Autostrada Vestului. Un om a murit pe loc. Foto

TIMIS. Impact violent, marti dimineata, pe Autostrada Vestului, intre Lugoj si Margina. O masina s-a facut zob, iar un om a murit.

CITESTE SI: Borseta cu mii de euro gasita intr-un cos la supermarket. Ce a facut cu ea un banatean de s-a ales cu dosar penal 

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii Margina. Soferul unui autoturism circula in spatele unui tir, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de remorca mastodontului, intrand pur si simplu sub aceasta.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns o autospeciala a ISU Timis, 10 pompieri si un echipaj SMURD, dar si politistii.

Pompierii l-au scos pe sofer dintre fiarele contosionate si l-au predat echipajului medical, insa, in ciuda eforturilor doctorilor, barbatul n-a mai rezistat.

Se pare ca soferul a adormit la volan.

Din primele cercetari efectuate a rezultat faptul ca un barbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism din directia Lugoj inspre Margina, iar la km 426, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui tir care se deplasa in fata sa, pe banda nr.1. In urma accidentului, a fost declarat decesul barbatului de 40 de ani. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version