Opinia Timisoarei

Masina infipta intr-un copac pe o sosea din Timis. Soferul era baut

TIMIS. Accident, vineri seara pe o sosea din Timis, in apropierea localitatii Zorani.

CITESTE SI: Incendiu intr-un bloc. Pericol de explozie, aproape 100 de oameni evacuati. Foto 

Un sofer care circula dinspre Grosi, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul volanului, masina a iesit de pe drum si s-a izbit de un copac. In urma impactului violent, atat barbatul care era la volan, cat si un altul, pasager in masina, au fost raniti.

Politistii ajunsi la fata locului l-au pus pe sofer sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un barbat, in varsta de 67 de ani, a condus un autoturism pe DC 103, dinspre localitatea Grosi inspre localitatea Zorani, din judetul Timis, iar într-o curba la dreapta a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un copac de pe marginea drumului public. In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului auto si a unui barbat, in varsta de 49 de ani, pasager in autoturism. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version