Opinia Timisoarei

Masina infipta in sant, dupa un impact violent. Accident grav pe soseaua Timisoara – Lipova, provocat de o soferita. Un om a murit. Foto

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe soseaua ce leaga Timisoara de Lipova, sambata dimineata. O masina condusa de o soferita, in care erau 3 oameni, a zburat de pe sosea, a izbit un cap de pod si s-a infipt intr-un sant de pe marginea drumului. Un om a murit.

CITESTE SI: Accident mortal pe Autostrada Vestului. Sofer de tir, zdrobit in cabina rasturnata 

 

Accidentul s-a petrecut la iesirea din comuna Masloc spre Fibis. Femeia care conducea autoturismul a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar masina a derapat si a lovit cu putere capul de pod. S-a rasturnat mai apoi cu ‘botul’ in sant.

La fata locului au intervenit rapid echipaje SMURD, ale Ambulantei si pompierii.

Din pacate, pentru un barbat aflat in autoturism, medicii n-au mai putut face nimic. Soferita a fost ranita si transportata la spital pentru ingrijiri, iar cea de-a treia persoana din masina, un barbat, a scapat teafar si nevatamat.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

O femeie in varsta de 42 de ani a condus un autoturism pe DJ 691, dispre localitatea Alios inspre localitatea Fibis, iar la un moment dat, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu un cap de pod, ulterior rasturnandu-se pe partea stanga a sensului sau de mers. In urma impactului, a rezultat decesul unui barbat in varsta de 39 de ani, pasager in autoturism, si ranirea usoara a femeii in varsta de 42 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version