Opinia Timisoarei

Masina facuta praf dupa un accident produs de un sofer de 19 ani. Doi oameni au murit

Impact teribil joi dupa-amiaza pe o sosea din Banat intre doua autoturisme in care se aflau patru persoane.

CITESTE SI: Politist de frontiera din Timisoara, specialist in pilotarea de drone, ‘saltat’ de DIICOT pentru trafic de droguri 

Accidentul a avut loc la iesire din Caransebes spre Resita. Soferul de 19 ani al unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unei alte masini, pe care a izbit-o puternic. In urma impactului, doi oameni aflati in masina lovita au fost raniti grav, iar cei din primul autovehicul au scapat cu rani usoare.

La fata locului au ajuns pompierii de la Detasamentul Caransebes cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare, o ambulanta SMURD, dar si trei ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean.

La sosirea salvatorilor, cei doi raniti grav erau in stop cardio respirator, iar in ciuda eforturilor echipajelor medicale, acestia nu au mai putut fi salvati.

Din primele cercetări s-a stabilit ca in timp ce un tanar de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces catre Cartierul Valea Cenchii din Caransebes, la intersectia cu strada Muntele Nemanu, a intrat in coliziune laterala cu partea dreapta a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un barbat de 72 de ani. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului auto de 72 de ani si a pasagerei dreapta fata, de 76 de ani. Tanarul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool si substante psihoactive, rezultatele fiind negative. Politistii continua cercetarile in acest caz in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version