Opinia Timisoarei

Masina facuta praf, dupa impactul cu o dubita. Soferita incarcerata

Grav accident de circulatie, joi dimineata, pe DN58. O masina si o autoutilitara s-au izbit violent la Resita.

CITESTE SI: WC-urile inteligente de aproape 100.000 de euro bucata, tot in aer. Nici a doua oara n-a fost cu noroc. Nimeni nu vrea sa construiasca toaletele planuite de Primaria Timisoara in Piata 700 si in Parcul Civic

In urma impactului, autoturismul s-a facut praf, iar soferita care il conducea a ramas captiva in caroseria zdrobita.

Au intervenit pompierii de la Detasamentul Resita, care au recuperat-o pe femeie si au predat-o medicilor de pe Ambulanta. Si soferul dubitei a fost ranit si transportat la spital pentur ingrijiri si investigatii.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

In această dimineață, pe DN 58, la ieșire din Reșița spre Caransebeș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară și din care a rezultat rănirea a două persoane.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în timp ce o femeie de 47 de ani din Reșița conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Reșița, la intrare în municipiu, ar fi intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din Reșița.

În urma accidentului femeia de 47 de ani a rămas încarcerată în autoturism, fiind extrasă și transportată la spital.
De asemenea, conducătorul auto a fost rănit și în prezent se află la spital unde i se acordă îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice„, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

Exit mobile version