Opinia Timisoarei

Masina distrusa de tren si tarata 100 de metri, oameni raniti. Accident pe calea ferata langa Timisoara. Video

TIMISOARA. Impact devastator pe calea ferata, la cativa kilometri de Timisoara, duminica dupa amiaza. Un tren a lovit in plin o masina, la Urseni. Doi oameni au fost raniti.

CITESTE SI: Era drogat soferul care a gonit nebuneste prin Timisoara, pana a intrat cu masina intr-un stalp si mai apoi s-a oprit intr-un semafor. Video

Soferul autoturismului, un Nissan, s-a avantat pe linii fara sa respecte indicatorul Stop, respectiv ‘Crucea Sfantului Andrei’ care ii impunea sa opreasca si sa se asigure, iar mai apoi sa traverseze calea ferata.

Masina a fost izbita de garnitura Lugoj – Timisoara si tarata mai apoi 100 de  metri, fiind strivita de un parapete din elemente de beton ce strajuieste calea ferata in zona unui pod.

Pe langa sofer, in autoturism se mai afla o femeie. Aceasta a ramas blocata in masina facuta praf.

Mai multe echipaje de pompieri, dar si de politie si ambulanta au intervenit la locul accidentului.

Salvatorii au taiat o parte din autoturism pentru a o recupera pe femeia ramasa captiva in caroseria zdrobita.

 

In tren se aflau aproximativ 60 de calatori care au fost zdruncinati bine de cele doua frane puse de mecanic, una inainte de a izbi masina si cealalta cand a reusit sa opreasca in capul de pod. Din fericire, niciun pasager din tren nu fost ranit.

VIDEO: George Stefanita

Un barbat, in varsta de 65 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592D, dinspre Urseni spre Timisoara, iar la trecerea la nivel cu calea ferata a fost surprins si accidentat de un tren de calatori, care se deplasa dinspre Lugoj spre Timisoara.

In urma impactului, conducatorul auto si o femeie in varsta de 64 de ani, pasagera in autovehicul, au fost raniti.
Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Mecanicul trenului a declarat ca a tras sirena de doua ori cand s-a apropiat de trecerea de cale ferata de la Urseni, insa soferul nu a auzit semnalul.

 

Exit mobile version