Opinia Timisoarei

Masina directorului de la Piete Timisoara incendiata in fata casei. Video

TIMISOARA. Alerta la Timisoara, dupa ce noaptea trecuta masina directorului general de la societatea primariei Piete SA a luat foc in fata casei, iar primele date vorbesc de o mana criminala.

CITESTE SI: Aici sunt banii dumneavoastra. Proiectantul angajat de administratia Fritz pentru podul peste Bega care va duce la Solventul isi vinde asistenta tehnica la Timisoara de 10 ori mai scump ca la Cluj-Napoca

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 3.00 in cartierul Mehala, pe strada Basarabia din Timisoara, unde directorul Mirel Pop avea parcat autoturismul de serviciu.

Pompierii au fost chemati in ajutor, insa flacarile au cuprins rapid toata masina care apartine Societatii Piete SA Timisoara.

S-au deplasat de urgenta 2 echipaje de stingere de la Detasamentul 2. La sosirea pompierilor s-a constata ca incendiul se manifesta cu ardere generalizata la intreg autoturismul. Din primele informatii o cauza probabila ar fi utilizarea unui mijloc de aprindere intentionat, insa cercetarile continua„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Timis.

Dat fiind faptul ca totul ar fi fost o actiune intentionata, politistii au deschis o ancheta si fac cercetari pentru a vedea cum s-a produs incendiul.

La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timișoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version