Opinia Timisoarei

Masina despicata de un copac ce a ajuns pana la bancheta din spate. Accident groaznic pe DN7

Imagini teribile pe o sosea din vestul tarii, dupa ce un sofer a pierdut controlul autoturismului, iar acesta s-a infipt cu toata viteza intr-un pom.

CITESTE SI: Caporal de la Scorpionii Negri, anchetat de Parchetul Militar Timisoara. A incercat sa intretina relatii intime cu un copil

Impactul a fost atat de puternic incat copacul a despicat efectiv masina in doua, ajungand pana la bancheta din spate.

Accidentul a avut loc pe Drumul National 7, intre Nadlac si Pecica.

Cel mai probabil din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina, un Opel, a parasit soseaua si a intrat direct in pom.

Un barbat de 44 de ani, din Arad, in timp ce conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Pecica spre Nadlac, la km 571+240m a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un copac aflat pe partea dreapta a sensului de mers Pecica-Nadlac. Victima a ramas incarcerata, fiind transportata la spital in stare grava. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si împrejurarilor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Urmare a evenimentului rutier, barbatul a decedat la spital„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Foto arq.ro

Exit mobile version