Opinia Timisoarei

Masina de pompieri blocata minute in sir in trafic din cauza unui sofer care a parcat cum l-a taiat capul, in Timisoara. Apelul salvatorilor

TIMISOARA. O autospeciala a pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta s-a trezit blocata in trafic pe cand se intorcea de la o misiune.

Un autoturism, parcat chiar in drum,  cu doar o roata pe bordura, le-a oprit pompierilor inaintarea.

CITESTE SI: Surpriza pe strazi in Timisoara. Politisti in civil vor taia amenzi pe banda rulanta nesimtitilor care murdaresc orasul 

10 minute au asteptat salvatorii pe o strada din Complexul Studentesc pana cand un sofer care isi lasase autoturismul, fara sa se gandeasca o clipa ca ar putea da peste cap circulatia in zona, a binevoit sa se intoarca si sa-si mute masina.

Reprezentantii ISU Banat fac apel la soferi sa fie mai responsabili atunci cand isi parcheaza masinile in oras, intrucat o astfel de neglijenta ar putea costa vieti.

Dragi șoferi, vă rugăm să fiți atenți unde parcați! Neglijența dumneavoastră poate avea consecințe grave asupra vieții sau bunurilor semenilor noștri.

Această poză a fost făcută astăzi. Din fericire, pompierii militari se întorceau de la o intervenție, dar au așteptat nu mai puțin de 10 minute până au reușit să-și continue drumul.

Gândiți-vă doar un pic, ce s-ar fi întâmplat dacă pompierii ar fi mers la un incendiu, sau la un accident cu victime încarcerate?! Cineva ar putea să-și piardă bunurile agonisite de o viață, sau mai rău, o victimă ar putea să moară din cauza celor 10 minute de întârziere.

Vă rugăm, aveți grijă CUM și UNDE parcați! De asemenea, vă rugăm să ne acordați prioritate atunci când ne întâlniți în trafic!„, transmit reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat.

Exit mobile version