Opinia Timisoarei

Masina de Politie facuta zob intr-o intersectie la 100 de km de Timisoara. 3 politisti au fost bagati in spital! FOTO si VIDEO!

CARAS SEVERIN. Grav accident in care a fost implicata o masina de Politie aflata in misiune. Autoturismul oamenilor legii a fost izbit violent de masina unei soferite de 22 de ani.

4 oameni au ajuns raniti la spital.

Masina de Politie, in care se aflau 3 politisti si un barbat urmarit, pe care oamenii legii il capturasera si il transportau, se indrepta de la Hateg inspre Caransebes, cu girofarele pornite. La un moment dat, in orasul Otelu Rosu, o soferita  a virat stanga pe o strada, se pare fara sa se asigure, si ar fi taiat astfel calea masinii de Politie.

In urma impactului violent intre cele doua autoturisme, cei trei politisti si o pasagera din masina care a provocat nenorocirea au fost raniti. Mai multe ambulante sosite la locul accidentului i-au transportat de urgenta la spital.

Barbatul urmarit pe care politistii il transportau, precum si soferita  au scapat teferi si nevatamati.

Masina oamenilor legii s-a facut praf. Colegii politistilor au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu precizie conditiile in care s-a petrecut accidentul si cine este vinovat.

UPDATE: Cei trei politisti raniti au ajuns pe mainile medicilor de la Spitalul din Caransebes. Acestia au stabilit ca leziunile sunt foarte grave si au decis transferarea de urgenta a oamenilor legii la Spitalul Judetean Timisoara.

CITESTE SI: Politistii zdobiti in masina de serviciu, adusi de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara. Care este starea lor? VIDEO!

Exit mobile version