Opinia Timisoarei

Masina de aproape 100.000 de euro, nou-nouta, furata in Timisoara. UPDATE: A fost gasita dupa 16 ore

TIMISOARA. A costat o avere si numai ce isi implinise visul de a avea un Porsche nou-nout. Bucuria s-a naruit scurt timp. Este patania unui om de afaceri din Timisoara caruia i-a fost furata masina la doar o zi dupa ce o inmatriculase.

CITESTE SI: ‘Am darul bauturii’. Sofer de TIR beat, prins de politistii din Timis

Hotii, profesionisti, au actionat, se pare, la comanda. Autoturismul de lux, ce a costat peste 90.000 de euro, a fost furat putin inainte de ora 4.00 dimineata, povesteste proprietarul, care are o firma de IT ce merge foarte bine.

A disparut din zona Blascovici, iar potrivit aplicatiei de urmarire, masina a rulat 53 de minute pana cand hotii au deconectat dispozitivul GPS.

Din pacate, proprietarul nu a auzit cand aplicatia a anuntat ca masina a parasit locul in care fusese parcata.

Numarul de inmatriculare al masinii e B444ZAV, insa nici nu a apucat sa-i faca vreo fotografie cu placutele deja puse.

Proprietarul a anuntat Politia, iar oamenii legii fac acum cercetari pentru a stabili cum anume a fost furat bolidul si cine sunt hotii.

Mai mult, stapanul a anuntat ca ofera recompensa pentru orice informatie care ar putea duce la gasirea autoturismului.

UPDATE: Porsche-ul a fost gasit dupa 16 ore intr-o parcare din zona Soarelui, in Timisoara.

Masina de lux gasita in parcarea din Soarelui nu are nicio zgarietura. Politistii sunt acum la fata locului si fac cercetari pentru a stabili cum a ajuns autoturismul acolo. Criminalistii au prelevat probe din masina si amprente pentru a descoperi un indiciu care sa-i duca pe urmele celor care au furat-o, iar mai apoi au abandonat-o.

Exit mobile version