Opinia Timisoarei

Masina cu rotile in sus, in sensul giratoriu. Fata de 16 ani, ranita. Accident langa Timisoara. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, joi seara, langa Timisoara. O masina a ajuns cu rotile in sus, in sensul giratoriu, iar o fata de 16 ani a fost ranita, in urma impactului.

CITESTE SI: Cand i-a vazut, a rupt-o la fuga si a urcat brusc intr-un tramvai care pleca din statie. Gestul unei tinere care a atras atentia politistilor locali la Timisoara. Au incatusat-o imediat 

Totul s-a intamplat pe drumul ce leaga Timisoara de Mosnita, in dreptul unui centru comercial, dupa ce, soferul de 23 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat in plin in sensul giratoriu.

Imediat, la locul accidentului au ajuns echipaje de pompieri si ambulanta. Fata de 16 ani, ranita, a fost preluata de medici si transportata de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Imaginile ne-au fost trimise la redactie de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a condus un autoturism pe DJ 592 dinspre Timișoara spre Moșnița Nouă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu sensul giratoriu și s-a răsturnat.

În urma impactului, o tânără de 16 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită și transportată la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, în cadrul căruia efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Soferul de 23 de ani a fost testat de politisti, iar aparatul a aratat ca nu bause inainte de a se urca la volan.

Exit mobile version