Opinia Timisoarei

Mascati de la trupele speciale de interventie patruleaza la Timisoara, inarmati pana-n dinti! Nivel albastru de alerta terorista! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Siguranta suta la suta in aceasta perioada pentru cetatenii Timisoarei! In virtutea nivelului albastru de alerta terorista, care este instaurat la nivel national de mai multa vreme, pe strazi, in zonele aglomerate, vor patrula si luptatori de la trupele de interventie ale Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Timis.

Inarmati si insotiti de caini special dresati, acestia vor circula in mai multe locuri din Timisoara pentru a se asigura ca oamenii vor petrece in liniste. Acestia tin legatura cu lucratorii de la SRI si sunt pregatiti sa intervina in orice situatie.

In aceasta dimineata, mai multi mascati puteau fi vazuti in zona Catedralei Mitropolitane, la Parcul Central, in Piata 700 si in Gara de Nord, precum si in Complexul Studentesc.


Potrivit Serviciului Roman de Informatii, Nivelul albastru de alerta terorista este unul precaut, adica informatiile disponibile si evenimentele recente indica un risc totusi scazut de producere a unui atac terorist, insa autoritatile isi iau masuri de prevedere.

E bine ca patruleaza, ma simt in siguranta. Am crezut mai intai ca s-a intamplat ceva si eram curios, dar e bine ca sunt pe strada. Sa fie mai des„, a spus un timisorean aflat in Piata 700.

Foarte bine. Asa se intampla si in alte tari. Sa fim linistiti„, a adaugat o timisoreanca.

Sa fie mai mult noaptea, ca atunci se intampla in Complexul Studentesc tot felul de minuni„, a spus o alta femeie.

 

Exit mobile version