Opinia Timisoarei

Mascarada USR + PSD in Dumbravita (P)

„Mi-am pus candidat în Dumbrăvița!” – a afirmat unul dintre reprezentații  USR Timiș, înainte de începutul alegerilor locale. Oare la ce se referă aceste cuvinte?

Să fie oare un candidat la Primăria Dumbrăvița o proprietate personală?!

Unii candidați apăruți în scena politică din flori și peste noapte, se pare că sunt simple marionete în jocurile politice Dumbrăvița – Timișoara!

DOAR ne aducem aminte cu toții că în 2019, competiția acerbă pentru candidatura USR+ a fost începută de un reprezentant USR și unul din PLUS. Tocmai din acest motiv, parafrazăm un proverb neaoș românesc: „Când doi se ceartă al treilea, (care are relații la PSD), câștigă“.

Și unde mai pui faptul că într-un interviu de zilele trecute, la întrebarea dacă USR+ ar fi dispus să facă alianță în Consiliu Local cu PSD,  s-a răspuns evaziv și s-a dat de înțeles că acest parteneriat poate fi încheiat cu oricine, pentru “binele comunității“…

Să înțelegem că există posibilitatea unei colaborări cu PSD, care a transformat Dumbrăvița într-un loc unde, la prima ploaie plutim cu barca? Răspunsul rămâne la alegerea dumneavoastră.

Toate aceste afirmații ridică un foarte mare semn de întrebare: Oare există o înțelegere tacită USR – PSD în Dumbrăvița? Nu ne rămânem decât să ne convingem de acest lucru în campania electorală, ce va începe de mâine.

Exit mobile version