Opinia Timisoarei

Masca la control pe strada, in mall-uri si in mijloacele de transport, la Timisoara si in judet. Amenzi de aproape 60.000 de lei date celor care nu respecta masurile de protectie sanitara in pandemie

TIMISOARA. Vad cum creste numarul infectarilor, stiu ca tot judetul a intrat in scenariul rosu, dar sunt in continuare prea comozi sau prea iresponsabili sa poarte o masca de protectie cand ies din casa.

CITESTE SI: Comunele de langa Timisoara unde rata de infectare cu COVID se apropie de 8 la mie. Avem 25 de localitati in zona rosie, cu incidenta de peste 3 cazuri la o mie de oameni. Lista actualizata 

Politistii au controlat miercuri 219 firme si 166 de mijloace de transport in Timisoara si in judet, si au legitimat aproape 2000 de oameni.

 

In urma verificarilor, oamenii legii au dat nu mai putin de 409 amenzi, 407 dintre ele celor care nu au purtat masca de protectie. Valoarea celor din urma a fost de 57.050 lei, iar totalul sanctiunilor s-a ridicat la 59.050 de lei.

Politistii recomanda cetatenilor sa pastreze distantarea fizica, sa poarte masca de protectie in toate spatiile unde este obligatoriu, precum si in mijloacele de transport si sa nu se expuna la riscuri.

Controalele vor continua si in aceasta saptamana. Va reamintim, cei care nu respecta masurile individuale de protectie se pot alege cu amenzi cuprinse intre 500 si 2500 de lei.

Exit mobile version