Opinia Timisoarei

Marturia uluitoare a celui care a injunghiat doi tineri la cinematograf in Timisoara, intre care actorul principal din film. Agresorul e jurist la spitalul de psihiatrie din Jebel. Video

TIMISOARA. Declaratii uluitoare facute de atacatorul de la cinematograf de seara trecuta la Timisoara, care i-a injunghiat pe doi tineri in timp ce rula filmul Pisica Verde. Individul sustine ca el doar s-a aparat si ca victimele, intre care si actorul principal din film, ar fi avut asupra lor cutitul.

CITESTE SI: Tineri atacati cu cutitul in timpul unui film la cinema in Timisoara 

Barbatul de 36 de ani se numeste Alexandru Olariu, este jurist la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta din Jebel, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru loviri si alte violente.

Am fost in legitima aparare, m-au atacat. Ei au avut cutitul. Nu este adevarat nimic. In viata mea nu am facut nicio fapta penala. Nu ii cunosteam. Nu era al meu cutitul, i-am deposedat, am reusit printr-o minune sa ii deposedez. Alta intrebare, repede„, a spus agresorul cand a fost retinut de politisti si dus in Arest.

VIDEO: George Stefanita

Va reamintim, un scandal a izbucnit luni seara la cinema, in timp ce rula filmul Pisica Verde. Barbatul de 36 de ani vorbea tare in timpul proiectiei, moment in care a fost atentionat de ceilalti spectatori. Nu s-a potolit. Doi dintre spectatori, intre care chiar actorul principal din film Raul Andrici, au fost mai vehementi, astfel ca cel care ii deranja pe ceilalti a scos un cutit si i-a injunghiat pe cei doi. Cei doi au fost raniti unul la o mana, iar celalalt la brat si un genunchi.

Oamenii din sala au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns politistii, dar si un echipaj SMURD. Tinerii raniti au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale, in timp ce agresorul a dat explicatii politistilor de la Sectia 3.

Ulterior, atacatorul a fost retinut pentru 24 de ore.

UPDATE: Magistratii au hotarat ca Alexandru Olariu, barbatul care a injunghiat doi tineri luni seara intr-un cinematograf din oras sa ramana in spatele gratiilor in urmatoarele 30 de zile.

Exit mobile version