Opinia Timisoarei

Marsul auto in memoria lui Paul Walker i-a miscat pe timisoreni. Unii n-au stiut pentru cine fac drifturi. VIDEO ale fanilor!

TIMISOARA. Sute de soferi din Timisoara s-au strans, vineri seara, pentru a-i aduce un omagiu celui care a fost Paul Walker, celebrul actor care a jucat in seria The Fast and The Furious. Tinerii au facut drifturi si au scartait din rotile autoturismelor pentru unul dintre actorii lor preferati. Au urcat pe Youtube mai multe filmulete de la eveniment.

CITESTE SI: FOTO si VIDEO! Mars auto in memoriam Paul Walker, la Timisoara. Sute de fani i-au adus un omagiu actorului din The Fast and The Furious

Comentariile n-au intarziat sa apara pe retelele de socializare. In timp ce unii lauda initiativa celor pasionati de adrenalina, altii ii critica si spun ca este inadmisibil sa iasa in strada pentru un actor care nu are nicio legatura cu Timisoara. Daca unii au aprins lumanari pentru Paul Walker, altii nici nu stiau pentru cine marsaluiesc. Au fost insa incantati ca fac drifturi impreuna cu alti pasionati.

„De placere am venit. Fac drifturi, ca-mi place, in primul rand. O fac in fiecare saptamana, cu ocazia asta s-a adunat mai multa lume din chestia care s-a intamplat cu cel mort. Altceva ce pot sa zic…”, a spun un tanar.

Un alt tanar ii indeamna pe oameni sa nu circule pe strazi cu viteza, ci doar in locuri special amenajate.

„Am venit pentru prietenul nostru Paul Walker, pentru ca pot sa-l numesc un prieten, pentru ca ne-a invatat multe lucruri bune si chiar daca sunt multe lucruri proaste pe care multa lume le vede, as vrea sa spun ca treaba asta cu vitezomania nu este chiar asa. Eu as indemna oamenii sa nu faca ceea ce fac oamenii astia aici, doar in locuri bine amenajate”, a spus un alt tanar.

Va invitam sa urmariti filmuletele!

Exit mobile version