Opinia Timisoarei

Marius Moga, compozitor pentru Narcis Iustin Ianau! Vezi ce va canta tanarul care a uimit lumea cu vocea sa!

Narcis Iustin Ianau

Marius Moga intentioneaza sa realizeze cateva melodii in stilul Enya pentru tanarul contratenor din Bacau. Adolescentul care a uimit Romania cu vocea sa la concursul „Romanii au talent” a declarat ca este dispus sa cante si piese comerciale.
„Am fost zilele trecute la o discutie cu el si mi-a aratat chiar si un stil de muzica ce mie mi s-ar potrivi. Este un gen comercial care nu este cunoscut in Romania, ci in America si Anglia”, a declarat Narcis.

Pana sa-si defineasca un stil, insa, Narcis isi cultiva deja talentul muzical pe scenele din tara. Potrivit AGERPRES, tanarul a cantat, joi, la „Gala voluntarului bacauan”.

„Gala voluntarului bacauan”, manifestare aflata la cea de a V-a editie, este un eveniment de referinta pentru toate organizatiile neguvernamentale care si-au format si folosesc voluntari in activitatile, in special caritabile, desfasurate in judetul Bacau, si s-a bucurat de sustinerea unor parteneri institutionali importanti cum ar fi Prefectura, Consiliul Judetean, Primaria Municipiului Bacau, Inspectoratul Scolar Judetean, Consiliul Judetean al Elevilor.

Exit mobile version