Opinia Timisoarei

Marile probleme ale Romaniei amanate pana in 29 iulie! PSD se concentreaza doar pe suspendarea presedintelui Traian Basescu!


TIMISOARA. Proapspat ales in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a venit in acest week-end la Timisoara pentru a rezolva… problema suspendarii presedintelui Traian Basescu. Acesta a avut o intalnire la sediul PSD Timis cu majoritatea primarilor din judet si le-a explicat acestora ca trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru ca dupa 29 iulie Traian Basescu sa nu mai ocupe cea mai inalta functie din stat. De altfel, si la intalnirea cu jurnalistii Zgonea nu a vorbit decat despre suspendarea lui Basescu, „care e nociv pentru Romania si Guvern„, orice alt subiect, fiind trecut de deputatul doljean „la si alte probleme minore”.

„Am venit sa le spunem oamenilor de ce 29 iulie e important pentru ei sa voteze DA la referendum.  Le-am explicat colegilor mei ce alegem pe 29 iulie. Fie alegem intre Traian Basescu, un presedinte  si gasca lui, fie o guvernare cu USL, care a reusit sa gaseasca solutii cand Basescu a taiat salariile, si cand acolo unde el a inventat o lege neconstitutionala si a luat din banii pensionarilor, USL a inceput sa le dea banii inapoi. M-am uitat in istorie si am vazut ca nu am avut niciun conducator care a inchis spitale si scoli, apoi ne mai miram ca elevii nu iau bacalaureatul. Daca el v-a taiat salariile cu 25 %, veniti si voi la vot sa ii taiati 2 ani din mandat„, a spus presedintele Camerei Deputatilor si vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea.

Intrebat de jurnalistii timisoreni care mai este situatia deputatului de Timis Gheorghe David, care a anuntat ca va trece la PSD, dar apoi s-a razgandit Zgonea a intrs-o ca la Ploiesti. Initial a intrebat cine este Gheorghe David, apoi a spus ca momentan nu are timpul necesar pentru trecerile de la PDL la PSD, avand misiunea de a-l da jos pe Basescu. Poate, dupa 29 iulie, mai marii PSD-ului vor clarifica situatia politicianului timisean.

Exit mobile version