Opinia Timisoarei

Marian Dragulescu a pozat complet dezbracat! VEZI FOTO!

Soc! Marian Dragulescu (30 de ani), multiplu campion mondial si european la gimnastica, Daniel Popescu (27 de ani), medaliat cu bronz la JO de la Atena 2004, si un prieten al acestora s-au lasat fotografiati, complet dezbracati, in largul unui lac, intr-un moment de relaxare. Imaginea socanta, trimisa de un cititor la redactie, demonstreaza faptul ca gimnastii au ce arata atunci cand vine vorba de barbatia lor.

Chiar daca nu au pozat pentru o revista de profil, ci la scaldat, Marian Dragulescu si Daniel Popescu sunt total lipsiti de inhibitii atunci cand e vorba de a-si arata teribilismul. Avand o cutie cu bere in mana dreapta, Daniel Popescu, in prezent antrenor de gimnastica la un club din Germania, se amuza copios in clipa in care este tras in poza, aceeasi buna dispozitie avand-o si actualul lider al echipei Romaniei, Marian Dragulescu. Cu siguranta ca la vremea respectiva, poza fiind facuta, se pare, in urma cu cativa ani, nici unul dintre cei doi nu se gandea ca aceasta imagine va ajunge pe prima pagina a ziarelor.
«A fost un moment de teribilism»

Contactat telefonic de Libertatea, Daniel Popescu a recunoscut ca a fost vorba de un moment de teribilism. “Sincer sa fiu, nu-mi amintesc despre ce poza este vorba. Chiar nu mai stiu… Si spuneti ca sunt alaturi de Marian? Chiar nu stiu ce sa zic… in fine, a trecut foarte mult timp de-atunci. Daca ne-am fotografiat fara slipuri, inseamna ca a fost vorba de un moment de teribilism. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, cred ca poza a fost facuta prin 2004”, a declarat Daniel Popescu pentru Libertatea.

La randul sau, Marian Dragulescu a comentat “in doi peri”: “Aveti o fotografie cu mine dezbracat? Asa, si? Nu ma intereseaza. Puteti publica ce vreti, eu n-am nimic de comentat”.

Exit mobile version