Opinia Timisoarei

Maria Grapini ii face prosti pe romanii din diaspora care merg la miting. ‘Nu am jignit pe nimeni’

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe Facebook o postare a unei alte persoane, din care reiesea ca romanii din diaspora care participa la miting ar fi prosti. Ulterior, aceasta a disparut de pe pagina sa.

Mesajul distribuit de parlamentarul european:

Informam diasporenii ca taxa de prost se plateste la sediul USR. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting!

La scurt timp, Maria Grapini a indepartat de pe pagina sa de Facebook mesajul.

Nu am jignit pe nimeni! Eu nu am sters distribuirea facuta. Acea postare apartine unui roman din diaspora. Am distribuit pentru a se vedea ca nu toata diaspora este pentru miting! Nu-mi apartine textul! Eu nu jignesc, altii care posteaza pe pagina mea jignesc si folosesc cuvinte vulgare. Credeam ca observati si acele postari. Cunosc multi romani din diaspora care fac cinste Romaniei. Nu trebuie generalizat, nu toti romanii plecati se lasa manipulati! Nu accept violenta, instigarea la ura, asa cum se întampla acum, la organizarea acestui miting. Demonstratiile pasnice sunt caracteristice adevaratelor democratii si as dori ca si in Romania sa întelegem corect democratia!”, a declarat pentru Hotnews Maria Grapini.

Exit mobile version