Opinia Timisoarei

Maria Grapini: am alte rezultate, sunt inaintea tuturor! Sondajul prezentat de Nicolae Robu isca tensiuni in coalitie?

TIMISOARA. Prima reactie in urma prezentarii sondajului de catre PNL Timis a venit din partea Mariei Grapini, presedintele PC Timis, colega de coalitie cu Nicolae Robu in cadrul ACD.

Grapini spune ca ea e inaintea tuturor!

Suparata ca Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, a prezentat astazi cateva date din sondajul comandat de la Bucuresti, Maria Grapini, liderul PC Timis, colega cu Robu in cadrul Aliantei de Centru Dreapta (ACD), a tinut sa clarifice lucrurile.

Eu stiu cu totul alt sondaj, nu stiu ce a prezentat domnul Robu astazi eu stiu ca trebuie sa se prezinte sondajul in cadrul USL. Din datele pe care le am, sunt inaintea tuturor celor prezentati. Sondajul nu este facut de PNL, ci de ACD. Rezultatele acestuia nu s-au dat inca liderilor locali„, a declarat Maria Grapini.

Intrebata de unde stie ca ea este inaintea tuturor in acest sondaj, liderul Partidului Conservator Timis a raspuns: „pe surse!

Grapini a mai spus ca i se pare corect sa se prezinte sondajul, asa cum s-a stabilit in coalitie, in cadrul USL.

Nu cunosc rezultatul sondajului, eu respect ce avem scris in USL, ca nu se prezinta sondajul separat”, a conchis Grapini.

Gheorghe Ciuhandu, Ovidiu Ciuhandu si Sorin Grindeanu nu au putut fi contactati pentru a comenta datele oferite de Nicolae Robu, potrivit carora el se afla in fata celorlalti in preferintele electoratului pentru Primaria Timisoara.

Exit mobile version