Opinia Timisoarei

Manelistul Florin Salam, batut si amenintat cu pistolul la o nunta in Alexandria!

Scandal monstru, cu incaierare si pistoale la Alexandria, saptamana trecuta, la nunta unui afacerist teleormanean!

Ca sa-i faca baiatului o petrecere ca la carte, socrul cel mare, un controversat personaj local, a inchiriat un restaurant select,  la iesirea din oras si le-a promis o petrecere de pomina invitatilor, alesi pe spranceana dintre afaceristii instariti ai zonei. Si, cum muzica face tot farmecul unei nunti reusite, l-a chemat sa intretina atmosfera pe celebrul manelist Florin Salam.

Socoteala de acasa a socrului nu s-a potrivit insa cu cea de la nunta si, in loc ca petrecerea sa ramana in amintirea nuntasilor pentru distactie, acestia n-o vor uita usor din cauza unui scandal urias, scrie cancan.ro.

Enervat la culme ca manelistul le-a cantat ce le-a cantat tinerilor insuratei, socrilor si nasilor, dar apoi s-a mutat si la alta masa si a luat bani si de la alti invitati, socrul mare a sarit la bataie. Un martor al evenimentului a povestit pentru cancan.ro ca acesta l-a lovit  pe manelist si a scos si pistolul, amenintandu-l cu moartea.

Inainte ca lucrurile sa se precipite si mai mult, afaceristii pentru care cantase Salam au reusit sa-l escorteze afara din local. Florin Salam nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii despre acest caz.

Exit mobile version