Opinia Timisoarei

Mandinga a interpretat la perfectie melodia Zaleilah in semifinala de la Eurovision 2012! VEZI VIDEO! Romania e in finala de sambata!

UPDATE: Publicul a apreciat prestatia reprezentantilor Romaniei si au votat trupa Mandinga in finala de sambata seara de la Baku. Alaturi de Mandinga in marea finala s-au calificat si reprezentantii Moldovei.

 

Trupa Mandinga a facut furori pe scena de la Baku in semifinala de la Eurovision 2012. Trupa a interpretat la perfectie melodia Zaleilah si este de asteptat sa mearga in marea finala din acest week-end. Elena a avut ceva probleme cu casca, insa nu a falsat. Pe parcursul reprezentatiei Elena a avut probleme cu casca. Elena  a facut semne ca nu aude in ea, apoi aceasta i-a scapat de mai multe ori din ureche.

„Mandinga! Cel mai tare nume de formatie de pe planeta!”, au inceput deja sa comenteze cei care priveau show-ul pe site-ul eurovision.tv. „E extraordinara tipa!” „Clar ii vad in finala”, au comentat altii. Din pacate, au exista si comentarii negative. Unii cred ca s-a exagerat cu ventilatoarele si ca Elena avea tenul prea portocaliu.

http://youtu.be/5vQRPCn30co

Exit mobile version