Opinia Timisoarei

Managerul Politehnicii Timisoara, Daniel Stanciu, batut de antrenorul secund al UTA Arad!

Daniel Stanciu

TIMISOARA. Daniel Stanciu are arcada sparta dupa ce s-a batut cu antrenorul secund al echipei UTA, Dan Stupar. Cei doi si-au impartit pumni la pauza meciului, in tunelul ce duce spre vestiare.

Orgoliile banatenilor sunt mari atunci cand vine vorba despre derby-ul UTA-Poli. Bataia a pornit de la niste injuraturi pe care cei doi si le-au aruncat unul altuia in urma evolutiei jucatorilor de pe teren si a prestatiei brigazii de arbitri.

Antrenorul secund al echipei de pe Mures nu a mai suportat replicile aruncate de managerul lui Poli si l-a lovit in plin.

Daniel Stanciu s-a ales cu arcada sparta si a fost transportat la spital. Un amanunt interesant il reprezinta faptul ca Dan Stupar a fost antrenor si jucator la Poli Timisoara, in mandatul lui Zambon. Ba chiar a si marcat impotriva UTA-ei.

Stanciu: “Mi-a dat perversa. O sa stea in puscarie, asa un idiot si un handicapat”

Managerul sportiv al alb-violetilor a relatat aseara in direct la Digisport incidentul al carui protagonist a fost alaturi de secundul echipei aradene, Dan Stupar. Oficialul Timisoarei sustine ca atit in timpul primei reprize cit si la pauza, Dan Stupar l-a sicanat permanent si l-a amenintat.

Am fost atacat de catre Stupar. M-am ridicat de vreo cateva ori de pe banca din cauza arbitrajelor, Stupar mi-a aratat semne obscene, i-am atras atentia observatorului, dar nu s-a intamplat nimic. Imi arata ca-mi ia gatul, ca-mi arată el la vestiar. Când s-a terminat prima repriză, Stupar m-a luat de mâna, a încercat să mă lovească, dar a fost oprit de observator. Pe tunel s-a întâmplat la fel. M-a întrebat dacă sunt smecher ca sunt în costum, eu i-am zis ca vin mâine in jeansi si atunci m-a lovit. De data asta, mi-am luat-o. Mi-a dat perversa. Am un bandaj destul de mare, i-am făcut plângere penală si sa-i transmiteti că poate să umble după mine mult şi bine ca asa a zis ca o sa faca. N-o să aibă nevoie de DNA ca să stea în puscărie, eu am încercat să vorbesc frumos, dar dacă un idiot si un handicapat n-are ce face…n-o să-l iert” a declarat Daniel Stanciu la DigiSport.

Exit mobile version