Opinia Timisoarei

Managerul de top Catalin Olteanu e consilierul personal al viceprimarului PNL Cosmin Tabara

TIMISOARA. A trecut prin mari corporatii unde a asigurat pozitiile de top management ani la randul, a acceptat apoi provocarea de a fi pentru o vreme director la RETIM, iar acum a primit propunerea de a-i deveni consilier personal viceprimarului PNL Cosmin Tabara.

CITESTE SI: Frica de amenda, solutia pentru ca Timisoara sa fie un oras curat. ‘Oamenii nu vor mai arunca chistoacele si ambalajele pe jos, ci la cos’

Catalin Olteanu a condus firme cu mii de angajati si cifre de afaceri ametitoare, dovedindu-se un foarte bun manager.

Viceprimarul Cosmin Tabara a anuntat vineri ca acesta ii va deveni primul sfatuitor.

Nu m-am grabit sa imi iau imediat, am reusit sa fac fata singur. Incepand de luni va veni primul. Este vorba de Catalin Olteanu. Nu este membru de partid. Eu cred ca e un om foarte bine pregatit, a fost in functii de conducere la Solectron, FM Logistic si un an a fost director la RETIM. Consider ca ma va ajuta si vom stabili tot ce va fi in fisa postului„, a spus viceprimarul Cosmin Tabara.

Legea ii permite viceprimarului sa aiba 2 consilieri personali, insa Tabara a spus ca se mai gandeste daca il va angaja si pe cel de-al doilea.

In ceea ce il priveste pe al doilea stau si ma gandesc. Daca imi iau un consilier, vreau sa fie cel putin egal cu mine, daca nu chiar mai bun decat mine„, a spus Cosmin Tabara.

Celalalt viceprimar al Timisoarei, Ruben Latcau din partea USR PLUS si-a angajat deja consilierii personali, Anca Nistor si Lucian Suciu. Dintre cei 6 cati isi poate angaja primarul Dominic Fritz, a numit deja 4: Val Muresan, Loredana Pintea Simona Fit si Rudolf Graf.

Exit mobile version