Opinia Timisoarei

Managerul de la ELBA si-a „tras” bodyguarzi de trafic

Intr-un top al celor mai multe semafoare pe metru patrat plantate in Timisoara, zona Catedralei Mitropolitane ar putea fi depasita fara probleme de arealul caii de acces in fabrica de corpuri de iluminat „ELBA”.

Poarta intreprinderii dinspre Gara de Nord este flancata de doua semafoare a caror singura utilitate este, probabil, asigurarea fluiditatii traficului cu materie prima si marfuri in si din fabrica.

Desigur, pretextul semaforizarii o fi fost legat de oprirea traficului pentru trecerea tramvaielor, insa, exceptand faptul ca acolo nu s-a consemnat vreun accident care sa fi fortat introducerea dirijarii electrice, tot ramane intrebarea de ce a fost nevoie de plantarea a doua semafoare, la distanta de cativa metri, inaintea liniei de tramvai? Nu cumva pentru ca toti participantii la trafic din zona Garii de Nord sa faca, zilnic, reverente temporare in fata abilitatilor maestrului Ciocan de a obtine favoruri citadine care nu sunt la indemana muritorilor de rand sau asistam la aplicarea pe teren a proverbului mioritic “Cine imparte, parte-si face”? De studiat aceasta explicatie dihotomica…

Exit mobile version