Opinia Timisoarei

Mamici Mai Tari Ca Google la cea mai tare petrecere de… Revelion, la Timisoara. Si-au lasat copiii in grija tatilor si s-au distrat de minune. Video

TIMISOARA. A fost petrecere de… Revelion la Timisoara, in noaptea de sambata spre duminica. Grupul feomen, pornit de la Timisoara, al celor mai curajoase femei din Romania a sarbatorit, cu o mica intarziere…trecerea dintre ani, cu o petrecere de pomina, la care au luat parte aproape 450 de mamici, membre MMTCG.

Si-au lasat acasa copilasii, sotii si grijile si s-au distrat de minune. Au dansat, au povestit, au ciocnit cupe cu sampanie si s-au rasfatat cu o multime de bunatati.

Este al patrulea an in care Mamicile Mai Tari Ca Google au sarbatorit astfel Revelionul, venind din toate colturile tarii la Timisoara. In acest fel, reusesc sa se adune cat mai multe.

Va reamintim, o mana de femei puternice si sufletiste au reusit sa adune in jurul lor o adevarata forta. Isi spun MMTCG sau grupul Mamicilor Mai Tari Ca Google, un grup de Facebook ce numara peste 36.000 de membre.

Au initiat si dus la bun sfarsit campanii de strangere de fonduri pentru copii bolnavi, au ajutat oameni aflati in necaz si au castigat respectul unei comunitati pentru implicare. Sunt performante adunate in peste 4 ani de zile de oameni daruiti care au creat o adevarata miscare sociala pornind de la sfaturi pentru cresterea copiilor.

FOTO: MMTCG

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version