Opinia Timisoarei

Mama si fiica, ranite intr-un accident cu 3 masini, pe drumul care leaga Timisoara de Buzias

TIMISOARA. Accident cu trei masini implicate, miercuri dupa-amiaza, pe drumul care face legatura intre Timisoara si Buzias.

CITESTE SI: Au vrut sa viziteze Serbia si au ajuns…in Romania. Cinci chinezi prinsi de politisti de frontiera in Timis. Foto 

Un sofer care circula de la Timisoara catre Buzias a vrut sa intre pe drumul spre Dragsina. Nu s-a asigurat insa suficient de bine si autoturismul sau a fost lovit de o alta masina, care circula regulamentar dinspre Buzias. In urma izbiturii, primul autoturism a fost proiectat intr-un al treilea, ce venea dinspre Dragsina.

In urma impactului, soferita celui de-al doilea autovehicul si fiica ei, in varsta de 15 ani, au fost ranite.

Un barbat in varsta de 33 de ani a condus un autoturism pe DJ 592 dinspre Mosnita, iar in momentul in care a facut virajul la stanga catre localitatea Dragsina nu s-a asigurat corespunzator si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de o femeie in varsta de 52 de ani, care circula din sens opus, adica dinspre Buzias. In urma impactului masina soferului vinovat a fost proiectata in a treia masina care circula dinspre Dragsina si astepta sa intre pe drumul judetean. In urma impactului soferita in varsta de 52 de ani si o minora ion varsta de 15 ani au fost ranite si transportate la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Soferii au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a urca la volan.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version