Opinia Timisoarei

Mama bolnava de SIDA si-a aruncat fiica in bratele unui traficant de droguri. Ce i-a putut face unei copile de 12 ani? Caz scandalos cercetat de DIICOT Timisoara

TIMISOARA. Caz cutremurator petrecut in Timis. O mama bolnava de SIDA, gravida, si-a trimis copila de 12 ani la un dealer de droguri sa-i cumpere jointuri.

CITESTE SI: ‘Eu in puscarie nu ma mai intorc’, vorbele lui Ionel Marcel Lepa, criminalul care s-a sinucis in Penitenciarul Timisoara. Ancheta la inchisoare 

Traficantul si-a batut joc de fata, a dezvirginat-o, a fotografiat-o in timp ce intretinea cu ea relatii sexuale, iar mai apoi a trimis imaginile unei foste colege de scoala a fetei, care locuieste in Germania.

Ingrozita, aceasta a decis sa ceara confirmari de la fostii colegi si a trimis mai departe pozele la scoala din Nadrag, unde invatase. Copiii le-au aratat mai apoi dirigintei, care a anuntat politia.

Pe fir au intrat imediat procurorii DIICOT.
Acestia au descins acasa la dealerul care si-a batut joc de fata. La perchezitii au gasit in locuinta lui droguri, barbatul de 32 de ani fiind consumator inca de la varsta de 16, iar in ultimii ani ocupandu-se cu aprovizionarea cu ‘iarba’ a pietei din estul judetului.

Mama copilei, bolnava de SIDA si insarcinata in luna a 6-a, le-a declarat anchetatorilor ca fetita este data in plasament bunicii de mai multa vreme si le-a spus ca o trimisese la traficantul de droguri sa-i cumpere o tigara cu cannabis pe care voia sa i-o daruiasca iubitului sau.

In fata procurorilor, barbatul a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu fata crezand ca aceasta are 17 ani, si nu 12.

A fost retinut pentru 24 de ore si dus direct in Arestul IPJ Timis.

Este cercetat pentru trafic de droguri, pornografie infantila si relatii sexuale cu minori.

Exit mobile version