Opinia Timisoarei

‘Mama, am avut un accident, iar sotul e pe masa de operatie. Ajuta-ma!’ Ce a urmat dupa acest apel disperat la o femeie din vestul tarii

A sunat telefonul fix si o voce plansa era la celalalt capat al firului. Pensionara care a ridicat receptorul si care n-auzea prea bine, a inteles ca era fiica ei aflata intr-un mare necaz.

CITESTE SI: Piedicile de pe Autostrada Lugoj – Deva, tinute la secret. Dupa lilieci, o alta problema uriasa tine departe inaugurarea Lotului 4. Foto 

I s-a intamplat unei batrane din Hunedoara. Cea care s-a recomandat a fi chiar fiica femeii i-a spus la mare repezeala ca a avut impreuna cu sotul un teribil accident de circulatie, iar finerele ar fi in stare foarte grava intr-un spital din Bucuresti, pregatit de operatie. Dupa ce i-a zis printre lacrimi ca are mare nevoie de bani, i l-a dat la telefon pe un ‘medic’. Acesta s-a recomandat a fi ‘doctorul Ionescu’ si i-a comunicat pensionarei ca va trimite o ‘delegata de la Casa de Pensii’ sa ia banii de la ea.

In urma apelului, femeia a strans toti banii pe care ii avea in casa, respectiv 4000 de euro, si a coborat in fata blocului, unde s-a intalnit cu asa zisa delegata, careia i-a inmanat plicul cu bani. Revenind in locuinta, a luat legatura telefonic cu fiica sa si abia atunci si-a dat seama ca a fost inselata, motiv pentru care a depus plangere penala”, informeaza pentru zhd.ro reprezentantii IPJ Hunedoara.

 

Exit mobile version