Opinia Timisoarei

‘Mai, ti-a cumparat ma-ta banda?’ Prostul obicei al soferilor din Timisoara care naste un film de multumire! VIDEO!

TIMISOARA. De cate ori n-ati aruncat printre dinti cuvinte mai putin ortodoxe cand ati intalnit in trafic soferi care nu se dadeau dusi de pe banda a doua de circulatie, desi mergeau cu viteze mai mici decat cele legale? Cu siguranta adesea. Asta pentru ca soferii din Timisoara iubesc pur si simplu banda de langa axul drumului.
Aceasta, desi, Codul Rutier spune asa:

Cand circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule in functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, avand obligatia sa revina pe prima banda ori de cate ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane„.

La Timisoara, soferii nu prea tin seama de cele de mai sus si, mai rau, adeseori nici nu semnalizeaza cand trec de pe prima pe cea de-a doua.

Un sofer a tinut sa le multumeasca in felul sau tuturor conducatorilor auto indragostiti de banda pe care traficul ar trebui sa se desfasoare ceva mai alert, pentru ca ii ofera, macar pe timpul noptii, posibilitatea sa se deplaseze prin oras fara ‘piedici’.

Sursa video: youtube.com/ kamikaze organe

Exit mobile version