Opinia Timisoarei

Mai taiati din ele, ca-s prea multe! Evenimentele de pe Agenda culturala a Consiliului Judetean Timis se vor imputina pentru ca nu-s bani!

TIMISOARA. Prea multe proiecte primesc bani prin Agenda culturala a Consiliului Judetean Timis! De acest lucru si-au dat seama consilierii judeteni care vor sa organizeze o dezbatere si sa mai reduca din numarul proiectelor finantate.

Agenda culturala trebuie sa fie schimbata. Va rog sa ne dati sprijinul ca luni, in 7 octombrie, la ora 13,  sa avem o intalnire publica pentru a conlucra in ceea ce inseamna criteriile vizavi de noua agenda. M-am uitat si pe site-ul altor consilii judetene. Nu ni se pare normal ca ONG-urile nu vin cu un minim de cofinantare. Nu e normal sa vina ONG-ul sa tina cosuletul primaverii si sa nu aduca niciun leu. Sunt scoli care vin cu 30-40 de actiuni. Sa fim seriosi, o scoala daca vine cu 3 actiuni, sa conlucram macar la nivel regional. Vin cu denumiri din astea pompoase si cand te duci acolo e o actiune cu 3-4 oameni. Nu se mai poate actiona in acest fel. Dorim sa avem aceasta dezbatere, sa fie publica, sa nu fie discutii ca nu s-a stiut„, a declarat Adrian Negoita, consilier judetean al PSD.

Numai anul acesta, prin Agenda CJ Timis sunt finantate sau cofinantate aproximativ 200 de proiecte.

Exit mobile version