Opinia Timisoarei

„Mai, nesimtitilor, javrelor”! Sofer RATT filmat pe cand injura calatorii la Timisoara! Ce l-a scos din sarite? VIDEO!

TIMISOARA. Incident intr-un autobuz marti la Timisoara, semnalat de un cititor opiniatimisoarei.ro. Acesta povesteste ca s-a trezit injurat ca la usa cortului de sofer pentru simplul motiv ca a indraznit sa vorbeasca la telefon in timp ce mergea cu Expres-ul 1, pe ruta Dermatina – Piata Consiliul Europei.

Momentele de dinainte de a ajunge in statia de la Iulius Mall, l-au surprins pe calator, dar si pe inca o tanara aflata in vecinatatea sa, pe cand purtau fiecare o conversatie telefonica.

Mai, nesimtitilor, dar chiar asa vorbiti la telefon aici in spatele meu, javrelor? F**** in gura…„, asa s-ar fi adresat celor doi soferul infuriat ca cei doi pasageri vorbeau la mobil.

Eu l-am intrebat, cum puteti sa vorbiti asa? Cu ce drept? A mai fost o domnisoara langa scaunul meu si i-a spus si ea: <Dar puteati sa vorbiti frumos, nu sa ne injurati in halul asta!> Atunci a ridicat tonul si a inceput sa gesticuleze din maini„, a povestit pentru opiniatimisoarei.ro timisoreanul vizat de injuraturile soferului RATT.

Barbatul a reusit sa il si filmeze pe soferul nervos si este decis sa depuna plangere impotriva lui la conducerea  Regiei de Transport in Comun din Timisoara.

Soferul va fi identificat si va fi trimis la Comisia de cercetare disciplinara, urmand sa fie sanctionat conform contractului colectiv de munca„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii RATT.

Exit mobile version