Opinia Timisoarei

Mai multe strazi intra in reparatii, la Timisoara. Se fac lucrari de aproape 4 milioane de euro. Consulta lista

TIMISOARA. Nu mai putin de 4 milioane de euro vrea sa cheltuie Primaria Timisoara pentru reabilitarea strazilor din cartierul Blascovici. Mai multe drumuri aflate intre Calea Bogdanestilor, strada Dunarea si strada Barzava, urmeaza sa intre in reparatii capitale.

CITESTE SI: Au construit un zid ca sa opreasca raspandirea coronavirusului. Masuri fara precedent la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara. Video 

„Avem Studiul de Fezabilitate pentru amenajarea de strazilor in zona Blascovici. Sunt o multime de strazi care intra in reabilitare. Avem proiect tehnic si documentatia de executie”, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Practic, urmeaza ca pe strazile Dunarea, Barzava, Bogdanestilor, Stefan Nadasan, Amzei, Eugen Todoran, Corina Irineu, prof. Alexandru Cisma, Academician Aurel Bagdazar, Bachus, Taborului , Semicerc, Vidin, cu delimitare realizata de catre Strazile Dunarea, Barzava si Calea Bogdanestilor, sa se reabiliteze carosabilul si trotuarele, sa fie realizate accesuri si zone verzi, iar acolo unde este suficient spatiu, sa fie create si piste de biciclete si locuri de parcare.

In total, lungimea strazilor pe care se va lucra este de aproximativ 4,5 kilometri. Sunt prevazute interventii la suprafata carosabila de peste 26.000 de metri patrati, la parcari de peste 2.000 de metri patrati, la peste 11.000 de metri patrati de trotuare si realizarea a peste 5.000 de metri patrati de piste de biciclisti.

Valoarea lucrarilor se ridica la 18,9 milioane de lei, iar durata de executie este de 12 luni.

Exit mobile version