Opinia Timisoarei

Mai multa benzina pentru Timpark. Administratia Fritz creste cota de carburant pentru masina care vaneaza soferii ce nu-si platesc parcarea la Timisoara

TIMISOARA. Este nevoie de mai mult carburant pentru masina Timpark care se plimba prin oras sa amendeze soferii. Administratia Fritz urmeaza sa majoreze cota de carburant aferenta Daciei Logan pe care Timpark o foloseste de cateva luni pentru a monitoriza plata parcarilor in oras.

CITESTE SI: Tragedie. Tanar de 30 de ani, gasit mort, impuscat in cap, langa Timisoara

Mai precis, pentru ca merge incet si in zone de trafic, masina consuma mai mult decat s-a estimat initial.

In urma exploatarii autoturismului Dacia Logan, s-a constatat ca din cauza conditilor specifice de exploatare si anume rularea la viteze mici (pentru a se realiza o identificare din mers cu acuratete ridicata), are norma de consum la o valoare mai ridicata decat cea stabilita inițial, inainte de utilizarea ca scan-car (9,5 l/100 km echivalent) si anume 10,5 l/100 km echivalent„, se arata in raportul de specialitate ce insoteste proiectul de hotarare ce va fi supus aprobarii consilierilor locali.

De asemenea, se actualizeaza cota de carburant pentru toata flota de masini ce sunt in administrarea Timpark, respectiv 13 masini si autoutilitare. Intre acestea se numara si doua autovehicule noi, cumparate in martie in 2023, pe care societatea urmeaza sa le inmatriculeze.

Exit mobile version