Opinia Timisoarei

‘Mai da-i una! Te calc in picioare’. Adolescenta lovita si amenintata de o alta fata, intr-un grup de tineri care rad si indeamna la bataie. Video

Un nou episod de violenta intre adolescenti s-a petrecut la Deva. O fata de 16 ani a fost agresata de o alta cu 3 ani mai mica, in timp ce alti tineri priveau si filmau scena.

CITESTE SI: Tineri retinuti in cazul atacului cu bate din intersectie, la Timisoara. Au vrut doar sa-l desparta de iubita pe nepotul cantaretei de manele Sorina Guta. Video 

Aceasta s-a petrecut in fata unui bloc, unde victima statea linistita pe o bordura, in mijlocul unui grup de adolescenti. O fata de 13 ani se repede la ea si o loveste peste cap de mai multe ori apoi o trage de par, in vreme ce asistenta o indeamna sa-i mai aplice niste lovituri. Nimeni nu intervine, iar ceilalti tineri rad, in timp ce fata agresata nu riposteaza.

Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional si contin limbaj licentios.

Filmarea a fost postata pe Facebook, iar politistii s-au autosesizat in acest caz.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, in prezența mai multor martori (adolescenți) o minoră in varsta de 16 ani, a fost agresata de catre o alta minora de 13 ani. In cauza polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire si alte violente si tulburarea liniștii si ordinii publice„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

In urma cu doar cateva zile, o alta filmare cu o fata batuta si umilita de alte tinere la Targu Jiu soca opinia publica din Romania.

Exit mobile version