Opinia Timisoarei

Mai avem de asteptat! Termenul la care va fi gata pasajul subteran de la Michelangelo, prelungit ca la meciurile de fotbal! Cand vom putea intra cu masina pe sub intersectie?

TIMISOARA. Nu se prelungeste termenul, ci se adauga zilele in care muncitorii n-au putut lucra din pricina ploii! Pe scurt, pasajul rutier subteran de la Michelangelo nu va fi gata in 29 septembrie, asa cum anuntase primarul Nicolae Robu la demararea lucrarilor si mai apoi in iunie cand a dat drumul circulatiei dinspre centru catre Spitalul Judetean, prin intersectie.

Astazi, primarul Timisoarei explica de ce nu va fi respectata data de 29 septembrie, anuntata anterior ca fiind momentul in care se va putea taia panglica inaugurala la Michelangelo.

Va fi ca la fotbal: minutele de pauza din timpul meciului se pun in prelungiri. Asa si zilele in care nu s-a putut munci pe santier.

Termenul nu este 29 septembrie, termenul este 16 luni de din luna aprilie 2013, cand au inceput lucrarile. Conform legii, la acest termen se adauga zilele in care nu au fost conditii meteo sa se poata lucra. Dar lucrurile stau bine, s-a dislocat pamant din partea acoperita pe o buna bucata deja si, daca vremea ne va permite sa lucram, in cel mult doua saptamani probabil ca va fi dislocat tot pamantul din aceasta parte acoperita. Trebuie sa intelegem ca aceste lucrari, cu sapaturi, lucrari in aer liber nu se pot efectua in orice conditii meteo. Daca intr-o zi ploua, cel putin in ziua respectiva, daca nu si a doua zi sau chiar a treia, atunci cand ploua mult, nu se poate lucra. Termenul final va fi in aceasta toamna, in orice caz, se vor finaliza lucrarile, asta este clar. dar nu se pune problema de prelungire, de termen. Prin natura lucrurilor, aceste zile in care nu se poate lucra, ele se adauga. Stiu ca la un moment erau 58 de zile de ploaie„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version