Opinia Timisoarei

Magda Ciumac, indragostita lulea de un barbat din Timisoara!

Intrata in spatiul public prin catodul OTV, la bratul fostului sot Tolea Ciumac, zambareata Magda Ciumac s-a transformat rapid o tinta a revistelor de cancan, mai cu seama dupa ce a recunoscut ca si-a inscenat propria rapire pentru a incerca sa devina mai celebra decat Elodia sau Experimentul Philadelphia. Refugiata la Timisoara de frica matahalei Tolea, care voia cu orice pret sa-i ia copilul, Magda a reusit, in cele din urma, sa obtina divortul si sa devina o femeie libera, chiar in timp ce luptatorul de la Local Combat isi ispasea dupa gratii o pedeapsa de 4 ani inchisoare pentru tentativa de omor. Daca in 2010 a fost la un pas sa se marite cu un milionar arab, iar in 2011 a convietuit cateva luni, cu acte, alaturi de un cuceritor italian pe nume Gastone, in prezent Magda Ciumac declara sus si tare ca este indragostita lulea de un barbat de la Timisoara. Cine sa fie amorezul care i-a rapit inima focoasei resitence?

Sursele noastre abil conspirate in valurile unei piscine de fite din zona Padurii Verzi au speculat ideea ca un posibil candidat pe lista erotica a Magdei Ciumac ar putea fi si celebrul om de afaceri Rain Vitan Andrei, cunoscut si sub apelativul Nea Andrei, de la Club 21, care, zilele trecute, a fost monitorizat in incinta bazei aquatice chiar in timp ce fosta vedeta OTV ii marturisea ca, atunci cand e in preajma sa, inima patimasa i se opreste, efectiv, in loc…

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version