Opinia Timisoarei

Magazin cu produse bio exclusiv romanesti, deschis la Timisoara. De la Akademika Market puteti cumpara branzeturi, mezeluri, zacusca sau muraturi. Video

TIMISOARA. Universitatea de Stiintele Vietii ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara a inaugurat un magazin in care se comercializeaza exclusiv produse din Romania.

CITESTE SI: ‘Prima linie de tramvai cu iarba, o masura pentru reducerea poluarii’. Bulevardul Cetatii din Timisoara, in linie dreapta. Ultimele imagini de pe santierul ce trebuie inchis anul acesta. Video

 

Magazinul se numeste ”Akademika Market” si se afla la intrarea in Statiunea Didactica Timisoara, pe drumul care leaga Calea Torontalului de Calea Aradului, la iesire din Timisoara. Orarul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 17.00, iar sambata si duminica este inchis.

Cumparatorii care trec pragul noului magazin pot cumpara de aici diferite feluri de branzeturi, oua, mezeluri, dulceata, miere, zacusca, muraturi, sucuri naturale, bere artizanala sau chiar vin. Toate proaspete, direct din statiunile de cercetare ale Universitatii Stiintele Vietii, dar si din fermele colaboratorilor.

La inaugurarea magazinului a participat rectorul USV Timisoara, prof. univ. dr. Cosmin Alin Popescu, alaturi de conducerea universitatii, dar si coordonatorul proiectului, Alexandru-George Fagaras – Tigris.

Exit mobile version