Opinia Timisoarei

Mafia inmatricularilor blocheaza programarile online, la Timisoara. Serviciul are un nou sef

TIMISOARA. La Serviciul Inmatriculari, care apartine de Prefectura Timis, functioneaza trei ghisee cu programare online si alte doua cu bonuri de ordine, aceasta dupa ce institutia a fost luni in sir blocata de numarul mare de programari si de lipsa de personal.

CITESTE SIE oficial! Colterm Timisoara a primit amenda de 14,5 milioane de euro pentru ca administratia Fritz nu a cumparat la timp certificatele de poluare pentru 2021

Acum, pentru cei care isi fac programare online timpul de asteptare a scazut de la 90 de zile la 44 de zile calendaristice, iar prefectul de Timis, Mihai Ritivoiu este de parere ca, daca nu ar exista o adevarata mafie a inmatricularilor, timpul de asteptare ar scadea la 7-8 zile lucratoare.

Ramane o problema a programarilor fictive facuta de mafia firmelor de inmatriculare. Exista firme cu numar fictiv care isi fac programari cu aceeasi serie de sasiu modificand doar ultima cifra, blocand zilnic aceste inmatriculari online. Se creeaza o psihoza ca e nebunie la inmatriculari, dupa care clientul merge la o firma de inmatriculari, unde cu binecunoscuta taxa de urgenta, firma respectiva anuleaza noaptea cand traficul online este mai scazut si adauga astfel noul client. Vreau sa discut la Bucuresti rezolvarea acestei probleme”, a declarat Mihai Ritivoiu.

La Serviciul de Inmatriculari si Permise Auto a fost numit si un nou sef. Este vorba despre Marius Bogdan Cotuna care a fost transferat de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Timis. Acesta l-a inlocuit din functie pe Ovidiu Mihoc care a ramas sef la departamentul de examinari permise auto.

Exit mobile version