Noutati :

Madalina Manole, datoare post-mortem zeci de milioane pentru telefoanele mobile

14 aprilie, 2011 - 03:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Ion Manole, tata regretatei “fete cu parul de foc”, continua dezvaluirile in cazul mortii ficei sale. Ion Manole sustine ca nici dupa sase luni de la trecerea in nefiinta a Madalinei Manole factura acesteia la mobil nu fusese platita de catre sotul acesteia, Mircea Petru.

Mai mult, desfasuratorul convorbirilor din fatidica noapte de 13 spre 14 iulie 2010 arata ca, la mai bine de trei ore dupa moartea Madalinei, de pe telefonul ei s-a efectuat un apel de aproximativ 30 de secunde catre un numar misterios.

“Telefonul Madalinei pe care il avea inca dinainte de a se muta la Otopeni, deschis pe numele Anca Magdalena Manole, nu a fost inchis (reziliat – n.r.) pentru ca Petru Mircea n-a putut. Nici pana in ianuarie anul acesta factura de peste 1.800 de lei pentru acest numar n-a fost platita. Telefonul pe care procuratura spune ca a gasit acele mesaje eu demonstrez ca nu l-a luat (pe toate – n.r.), nu l-a ridicat, pentru ca pe 14 iulie 2010, la ora 6.47, exista o convorbire de 36 de secunde de pe acest numar, or, ea era moarta. Pe desfasurator scrie si catre ce numar de telefon este, dar n-am aflat cui ii apartine. Mai e un apel si la ora 9.03, in aceeasi zi“, a declarat Ion Manole, precizand ca nu intelege cum este posibil sa fi fost efectuate apeluri telefonice de pe mobilele Madalinei, dupa moartea acesteia.

„In noaptea aceea exista niste telefoane si niste sms-uri date de pe telefonul ei catre telefonul lui Petru, la ora 18.00 si ceva, la ora 19.00… La 2.40 sunt patru sms-uri date, banuiesc, Bertei. Ce a facut Petru? El a zis ca la miezul noptii au mancat, au baut, s-au dus in dormitor si au facut dragoste. Cat a facut, cat a tinut si cum de ea a coborat de langa el, a mers la parter si a dat aceste sms-uri? Mai sunt apeluri efectuate dupa moartea ei, asta inseamna ca procurorii au luat telefoanele, si le-au folosit sau nu, le-au luat si (posibil alte persoane aflate in casa – n.r.) au mai incercat ceva?!

Madalina mai avea un numar de Cosmote si un numar de Orange“, spune tatal regretatei artiste.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...