Opinia Timisoarei

‘M-am ratacit!’ Ce nebunie a putut provoca soferul unui TIR in centru, la Timisoara! A ‘ras’ doua masini, una apartine unui avocat celebru! FOTO!

TIMISOARA. A patruns in centrul Timisoarei cu TIR-ul, a avariat doua masini parcate si s-a oprit disperat in fata magazinului Bega. Este patania unui sofer din Satu Mare care sustine ca s-a ‘ratacit’ in Timisoara. N-a calculat bine nici distantele si a intrat pe strada Proclamatia de la Timisoara, unde a reusit sa agate doua autoturisme. Acestea au fost tarate si lovite unul de celalalt.

Cand si-a dat seama ce s-a intamplat, soferul de tir a oprit mastodontul in dreptul intersectiei cu Augustin Pacha. Traficul in zona a fost dat peste cap, in spatele tirului formandu-se coloana de masini. Unii soferi, s-au urcat in cele din urma pe bordura ce separa carosabilul de linia de tramvai si si-au continuat drumul peste sine.

Una dintre masinile avariate apartine unui avocat faimos din Timisoara: Carin Doru Antonescu.

Dupa cateva zeci de minute, cu ajutorul unui trecator, tirul a fost scos pe cealalta parte a drumului pentru a debloca circulatia. Soferul este insa bun de plata.

Exit mobile version