Opinia Timisoarei

Luptatorii de la Heracle si CSS nr.1 Timisoara, medalii pe banda rulanta la campionatele nationale

TIMISOARA. Cinci titluri de campioni nationali au cucerit in weekend luptatorii de stil greco-roman de la CS Heracle. La Constanta s-a desfasurat, de vineri pana duminica, cea mai puternică intrecere a cadetilor din Romania.

Incadrat la categoria 60 de kilograme, Iulian Lungu a obtinut medalia de aur, dupa ce a invins in finala disputată ieri, cu scorul de 3-2, un sportiv din Bacau. Alte patru titluri au fost obtinute in cadrul Campionatului National de juniori si U23 al Republicii Moldova, desfasurat vineri si sambata la Chisinau.

Acolo, CS Heracle i-a avut pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere pe Vitalie Eriomenco (categ. 60 kg), Alexei Hahlovschi (categ. 67 kg), Alexandrin Gutu (categ. 77 kg) si Vlad Gutu (categ. 82 kg).

Pentru luptatorii care se antreneaza in comuna Ghiroda urmeaza participarea la o competitie de cadeti programata in data de 11 decembrie la Zagreb.

Altfel, la nationalele U23 ale Romaniei de lupte libere, si sportivii antrenati de maestrul Petru Brandusan de la CSS 1 s-au remarcat pozitiv, castigand medalii. Asadar, la baieti, Flaviu Andrei a luat argintul, iar Mario Lataianu bronzul. La fete, Larisa Nitu a urcat pe locul 2 la 72 kg, iar podiumul a fost prins si de Valentina Ungureanu – 62 kg si Romina Minea – 76 kg, bronz.

Saltamana trecuta, la Resita, la nationalele de seniori, alte sportive pregatite de Brandusan au luat medalii. Georgiana Copacianu a luat aurul national la 62 kg, secondata pe podium de Valentina Ungureanu, iar o alta medaliata de la Constanta, a luat medalie si la Resita, Larisa Nitu, locul 2 la 72 kg.

Exit mobile version