Opinia Timisoarei

Lupta pentru viata! Lovita de o boala necrutatoare, o fetita de 5 ani din Timis vrea doar sa traiasca! Ce poti face pentru ea

TIMIS. Timeea Ioana Bican are doar cinci ani si lupta, ca un om mare, cu leucemia. Parintii, ingroziti de diagnosticul pus de medici copilei, au decis sa se mute in Italia, acolo unde fetita primeste un tratament pentru o perioada de doi ani.

Din pacate, printii Timeei au renuntat la locurile de munca pentru a se dedica in totalitate salvarii vietii fetei si din aceasta cauza au ramas fara banii atat de necesari continuarii tratamentului. Oricum, in stadiul in care este acum boala, mama si tatal Timeei nici nu se pot gandi sa isi ia slujbe.

Primaria orasului Jimbolia din judetul Timis a decis sa ajute aceasta familie si sa organizeze in centrul orasului, langa statuia Sfantului Florian, un eveniment caritabil.

Asadar, duminica, 31 mai, de la ora 18.00 va avea loc un program artistic sustinut de Formatia de dansuri populare a orasului Jimbolia. De asemenea, Silviu Stoian va sustine o demonstratie de Zumba si Fitness si vor mai canta Feri, Florin si Viorel Docea.

Cei care doresc sa faca donatii, o pot face fie la fata locului, fie in conturile

RO31RNCB0318077484650001
TERHES ATENA, Jimbolia, Banca BCR (ESTE IMPORTANT sa treceti la descrierea tranzactiei
„donatie”)
sau
Titular cont BICAN ILIE (tatal Timeei)
CONT LEI – RO03 BTRL 0360 1201 A710 98XX
CONT EURO – RO89 BTRL EURC RT00 A710 9801
Cod Swift: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Conturile sunt deschise la Banca Transilvania

Exit mobile version