Opinia Timisoarei

Lupta pentru dreptul la viata al micutilor nenascuti. Maternitate din Timisoara, pichetata 40 de zile de tineri credinciosi care militeaza impotriva avortului

TIMISOARA. Maternitatea Odobescu din cadrul Spitalului Municipal Timisoara, pichetata de credinciosi timisoreni.

CITESTE SI: Personalul e extenuat. Cele 5 boxe de la Sectia de Mari Arsi din Timisoara, cea mai mare din Romania, sunt ocupate permanent, iar medici si asistente avem doar pentru 3 

Actiunea se va desfasura pe o perioada de 40 de zile – timp de 12 ore, de la 7.00 dimineata la 19.00, incepand din 26 februarie si pana in 5 aprilie. Aceasta sustine dreptul la viata al copiilor nenascuti si militeaza impotriva avorturilor.

Campania ‘40 de zile pentru viata‘, doreste sa atraga atentia comunitatii asupra consecintelor pe care le are intreruperea de sarcina la cerere in plan fizic, psihic, relational si social, precizeaza cei care pun la cale actiunea initiata in nume personal de crestini de diferite confesiuni din Timisoara.

Anual in Timis au loc peste 4000 de intreruperi de sarcina, majoritatea la adolescente intre 15-19 ani (conform datelor Ministerului Sanatatii furnizate de INS, 2015).

Va fi ‘o manifestare tacuta, cu un mesaj pro-viata, pentru constientizarea opiniei publice referitor la tragedia avorturilor si stoparea acestora’, transmit organizatorii.

Aceeasi actiune din fata Maternitatii Odobescu s-a desfasurat si in anii trecuti la Timisoara in perioada postului Pastelui.

Exit mobile version