Opinia Timisoarei

Mica, dar puternica. Vezi cine cu cine este ruda in „La Famiglia” de la Colterm

Sediul Colterm

Sediul Colterm

Colterm, una din cele mai importante regii aflate in subordinea Consiliului Local Timisoara si care livreaza locuitorilor din capitala Banatului apa calda si caldura, are si ea in politica de personal un loc aparte pentru rubedenii.

„La Famiglia” de la Colterm e mai putin numeroasa decat cea de la primaria lui Ciuhandu, dar la fel de puternica.

Sefii de aici si-au adus cu ei sotii, sau sotiile, copiii sau nepotii, finii sau finele si toti impreuna s-au lipit la banul public.

La angajarea acestora a contat mai putin performanta profesionala si mai degraba interesul de familie.

Timisorenii platesc 252 de lei pentru fiecare gigacalorie livrata de societatea Colterm, unul dintre cele mai mari preturi din Romania.

De la cap, la coada

Directorul general de la Colterm, Aurel Matei, si-a adus langa el si pe sotia Mariana. Fiul lor Alexandru care este actionar la Cogen Ro, asociatia profesionista a producatorilor de energie electrica si termica in cogenerare, si lucreaza la ISPE (Institutul de Studii si Proiectari Energetice). Mai multe studii de fezabilitate care au fost comandate de Primaria Timisoara chiar la ISPE nu prea s-au folosit la nimic, dar banii pentru ele s-au platit, dupa cum sustin sursele noastre care ne-au pus la dispozitie datele pe care le publicam in acest articol. Aceleasi Continuous opiate intake causes dependency, which is a central nervous system disorder; the main symptoms of this disorder being Withdrawal . surse se intreaba de ce institutii de control abilitate nu verifica care a fost eficienta cogenerarii, ce sume s-au online casino investit si ce beneficii s-au realizat, dupa retehnologizarea unor centrale termice de cartier, prin instalarea unor unitati de cogenerare cu motoare termice. Este interesant de publicat si lista firmelor care s-au ocupat de acest lucru si ce legaturi au acestea cu societatea Colterm.

expert essay writers

Furnizarea si contabilitatea, inrudite

Inginerul sef de la furnizare, Viorel Avramovici, si-a adus si sotia Maria langa el, spre deosebire de contabila sefa, Ana Ivan, care si-a angajat sotul la Colterm. Daca cei de la contabilitatea sunt neamuri intre ei, atunci domnul Daniel Sponor, inginer sef productie, de ce nu putea sa-si aduca si el sotia ca analist programator la aceeasi regie. In toate aceste cazuri, conform declaratiilor de avere, sotii si sotiile lor au avut venituri anuale, pe statele de plata ale Colterm, cuprinse intre 230 milioane lei si 660 milioane lei. Mai multe din declaratiile de avere ale unor sefi de la regia de termoficare nu au fost afisate pe site-ul de internet al societatii. Un astfel de exemplu este cel al sefului de exploatare, Mugurel Dumitrescu.

Directorul societatii Colterm, Aurel Matei, nu a putut fi contactat ca sa formuleze un punct de vedere legat de modul in care sefii de la regia de termoficare si-au incadrat membri de familie la acelasi loc de munca.

Exit mobile version