Opinia Timisoarei

Luminitele de sarbatoare s-au aprins in centrul orasului. S-a deschis Targul de Craciun, la Timisoara. Video si foto

TIMISOARA. Atmosfera de sarbatoare la Timisoara. In seara zilei de 1 Decembrie, pietele din centrul orasului si-au schimbat infatisarea, odata cu aprinderea iluminatului festiv. A fost deschis oficial si Targul de Craciun, care se desfasoara in Piata Operei si in Piata Libertatii, in acest an.

CITESTE SI: Va fi o seara magica la Targul de Craciun de la Timisoara. Spectacol de opereta pe scena din Piata Libertatii. Printre protagonisti Dragos Moldovan, castigatorul de la Vocea Romaniei. Foto

 

Sute de timisoreni au venit in centru sa vada ghirlandele luminoase si ornamentele, aproape toate din anii trecuti, parinti cu copii au alunecat pe gheata patinoarului amplasat in fata Operei si s-au dat in carusel, iar casutele cu produse traditionale si mancare, 50 la numar, au fost luate cu asalt.

Spre deosebire de anii trecuti insa, nu a mai avut loc numaratoarea inversa a momentului in care Piata Operei si cea a Libertatii au fost scaldate in lumina, iar pentru a se putea plimba prin intreaga zona, oamenii au fost nevoiti sa prezinte Certificatul Verde COVID. Mai precis, accesul la patinoar, dar si in zona casutelor si a scenei din Piata Libertatii se face doar in baza acestui document.

In prima seara a Targului de Craciun de la Timisoara, pe scena a urcat Ansamblul Timisul, care a avut o serie de solisti invitati: Olguta Berbec, Angelica Fluture, Razvan Rados si Petrica Miulescu – Irimica. Acestora li s-a alaturat trupa TM Groove.

FOTO: Virgil Simonescu

Mai jos, programul complet al Targului de Craciun de la Timisoara, pe zile!

Exit mobile version