Opinia Timisoarei

Lui Mihai Traistariu ii e mila de baietii de la Hotel FM: Au avut cel mai sters show de la Eurovision

Celebrul cantaret Mihai Traistariu, care a avut una dintre cele mai bune reprezentatii la Eurovision pentru Romania, crede ca baietii de la Hotel FM au avut cel mai sters show din concurs.

Traistariu e de parere ca reprezentantii Azerbaijan-ului, Ell & Nikki, au castigat accidental concursul Eurovision 2011. Mihai Traistariu a dus Romania pe locul 4 la Eurovision in anul 2006. El nu a fost deloc impresionat de prestatia castigatorilor.

„Nu mi-au placut castigatorii, mi se pare ca e o victorie accidentala, fata are o voce proasta, a falsat flagrant. Dar sunt vorbitori de limba rusa si atunci nu ne mai mira nimic”, a spus Traistariu.

Cat despre reprezentantii tarii noastre, cantaretul a spus ca au avut cel mai sters show din Eurosivion.

„Mie mi-e mila de baieti, ei au cantat bine. Nu vreau sa dau in TVR, dar e o lene la noi si o lipsa de preocupare cum n-am mai vazut. Au avut patru luni de pregatire si s-au dus cu cel mai sters spectacol. E clar ca nu mai tine de bani, ca Moldova a reusit sa faca spectacol cu caciulile alea. Moldova are mai multi bani ca noi?”, se intreaba ironic Mihai Traistariu.

Exit mobile version